МЕНЮ
КОЛИЧКА

Блог - 7dmx.com RSS Feed

04 сеп Закупуване на нова мотокрос каска. Какво трябва да гледаме?
0 847
    Купуването на нова каска за мотокрос може да бъде сложно начинание.Освен, че има стотици предложения на пазара, всеки бранд излиза с нови модели всяка година, а технологиите непрекъснато се р..
01 сеп Каква екипировка ми е нужна?
7 0 923
Мотокрос екипировката не е създадена само да изглеждате “cool”, тя е за да Ви предпазва. Екипировката за офроуд и ендуро спорта не е от най-евтините, затова трябва да сте сигурни, че сте направили пра..
27 авг Знаете ли какво означава вискозитет по SAE на моторното масло?
7 0 1801
Основната задача на моторното масло в двигателя е да не се допуска сухо триене на движещите се части на двигателя. Вискозитет най-общо означава течливост или  способността на маслото да се задържа н..
06 сеп Какви МХ ботуши да изберем?
7 0 1976
Мотокросът е екстремен спорт. Моторите стават по-бързи, скачат по-високо и летят по-дълго. Но истината е, че това не е по-опасно от множество други моторизирани спортове. Важното е да сте добрте защит..
13 сеп Какво трябва да знаем при избора на МХ очила?
7 0 730
Мотокросът и ендурото са едни от бързите  спортове на открито. На пистата и в гората има множество фактори, които Ви Влияят. Заедно с вятъра тези фактори могат да създадат доста големи проблеми със з..
09 окт Протекнорна жилетка
7 0 1022
Протекторна жилетка за MX и Ендуро - какво трябва да знаем?   Когато карате Off-road, безопасността е от първостепенно значение. С развитието на спорта, производителите са създали все по-сложни начи..
22 сеп Какви пиньони да избера? Имат ли значение броят на зъбите?
7 0 3344
Днес ще ви подскажем някои неща за пиньоните и ще Ви представим един от водещите производители JT, известни с отлично качество и ниска цена. За да разберете точния размер на збните колела за Вашия мот..
14 юли Пистов или кросов мотор - Кой ще победи?
7 0 412
Пистов или кросов мотор - кой ще победи помежду им?    Пистов или кросов мотор - кой е ще победи в едно съревнование помежду им? Навярно този въпрос си задават много почитатели на единия или другия ..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)