МЕНЮ
КОЛИЧКА

Моточасовници

Brand: GET
Smart SOS е иновативно устройство от GET, което служи за SOS аларма, която можете да настройвате и за безжичен моточасовник. Устройството разполага с вътрешен акселерометър, който разпознава, че мотоциклетът е паднал и изпраща SOS известие с GPS местоположението до избраните от вас контакти чре..
80.00лв 100.00лв
Без данък:80.00лв
Brand: ProX
Мото часовници Pro-X са:- водоустойчиви;- подходящи за 2/4 тактови бензинови двигатели с до 2 цилиндъра (включително и новите инжекционни двигатели);- изключително лесни за инсталиране (plug and play);- предупреждаващо отброяване на оставащи последни 10 часа до обслужване;- модул за записване на инд..
83.00лв
Без данък:83.00лв
Brand: GET
Иновативен вибрационен моточасовник GET, който инсталирате стабилно на мотоциклета си за секунди с двойно залепваща лента.Устройството отчита часовете работа на двигателя на база вибрациите на рамката, на която е монтирано като напълно разграничава случайните вибрации от тези от запален дв..
60.00лв
Без данък:60.00лв
Brand: Acerbis
Протектор за кормило Acerbis изпълнява няколко функции - изработен от мек дунапренен материал, за да абсорбира удара; малко отделение за съхранение на дребни неща като ключове и подобни, което се затваря с цип; водоустойчив вибрационен брояч на часове също с няколко функции.Малко отделение &nbs..
96.00лв 120.00лв
Без данък:96.00лв
Мото часовник HOUR METER SCAR BLUE
Няма наличност
Brand: Scar
Мото часовник HOUR METER BLUEПовърхностно монтиран, самостоятелно захранван цифров брояч на часовете Следи истинските обороти на двигателя и времето на работа за всички видове бензинови двигатели Захранва се от вътрешна литиева батерия;не е необходима външна връзка за захранване ..
89.00лв
Без данък:89.00лв
Brand: Scar
Мото часовник HOUR METER ORANGEПовърхностно монтиран, самостоятелно захранван цифров брояч на часовете Следи истинските обороти на двигателя и времето на работа за всички видове бензинови двигатели Захранва се от вътрешна литиева батерия;не е необходима външна връзка за захранване ..
89.00лв
Без данък:89.00лв
Brand: Scar
Мото часовник HOUR METER с Wireless BLUEВодоустойчивПоджодящ за 2- и 4-тактови двигателиРегулируема чувствителностИзползва вибрациите, за да следи за живота на вашия двигател..
97.00лв
Без данък:97.00лв
Brand: Scar
Мото часовник HOUR METER с Wireless ORANGEВодоустойчивПоджодящ за 2- и 4-тактови двигателиРегулируема чувствителностИзползва вибрациите, за да следи за живота на вашия двигател..
97.00лв
Без данък:97.00лв
Brand: Scar
Мото часовник HOUR METER с Wireless REDВодоустойчивПоджодящ за 2- и 4-тактови двигателиРегулируема чувствителностИзползва вибрациите, за да следи за живота на вашия двигател..
98.00лв
Без данък:98.00лв
Brand: Scar
Скоба за монтаж на мото часовник HOUR METER SCAR Монтира се към достъпен болт на резервоара..
27.00лв
Без данък:27.00лв
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)