МЕНЮ
КОЛИЧКА

ARAI

Brand: ARAI
Комплект прозрачни винтове и държачи Arai Screwset TX-4. За закрепване на визьора и козирката.Подходящи за каска:Tour-X4...
13.00лв
Без данък:13.00лв
Brand: ARAI
Оригинален визьор за каски ARAI SAI Max VisionПроизводител: ARAI- ЯпонияМатериал: ПоликарбонатPINLOCK READY - пинове за поставяне на АНТИФОГ/ПИНЛОКСъвместим с моделите на ARAI:ARAI RX-7GPARAI QUANTUM/STARAI Axces 2ARAI Axces 3ARAI RX-7RCARAI CORSAIR-VARAI CORSAIR-V RCARAI SIGNET-QARAI..
140.00лв
Без данък:140.00лв
Brand: ARAI
Оригинален визьор за мото каски ARAI L-typeПроизводител: ARAI- ЯпонияМатериал: ПоликарбонатPINLOCK READY - пинове за поставяне на АНТИФОГ/ПИНЛОКСъвместим с моделите на ARAI:ARAI AxcesARAI Astro JARAI Astro RARAI Astro TRARAI AstralARAI Astral XARAI ChaserARAI CondorARAI RX-7..
133.00лв
Без данък:133.00лв
Brand: ARAI
Оригинален визьор за мото каски ARAI VAS-VПроизводител: ARAI- ЯпонияМатериал: ПоликарбонатPINLOCK READY - пинове за поставяне на АНТИФОГ/ПИНЛОКСъвместим с моделите на ARAI:ARAI RX-7VARAI RX-7 RACINGARAI QV-PROARAI PROFILE-VARAI CORSAIR-XARAI CHASER-XARAI QV-PROARAI CONCEPT-X..
147.00лв
Без данък:147.00лв
Brand: ARAI
Каска Arai PROFILE-V KERB TRICOХарактеристики :Kонструкция на корубатаВъншна обвивка: Външна обвивка: PB e-cLcВъншната обвивка на Profile-V използваламинирана конструкция с периферно поясен е-комплекс (PB e-cLc) за лека якост;Проектиран е да отклонява  и да разпространява удари. Използвани..
1,135.00лв
Без данък:1,135.00лв
Brand: ARAI
Мото каска Arai Profile-V Bend REDХарактеристики :Kонструкция на корубата - Външна обвивка: PB e-cLc. Външната обвивка на Profile-V използва ламинирана конструкция с периферно поясен е-комплекс (PB e-cLc) за лека якост; той е проектиран да отклонява  и да разпространява удари. Използв..
1,135.00лв
Без данък:1,135.00лв
Brand: ARAI
Мото каска Arai Profile-V Bend WHITEХарактеристики :Kонструкция на корубатаВъншна обвивка: PB e-cLc. Външната обвивка на Profile-V използва ламинирана конструкция с периферно поясен е-комплекс (PB e-cLc) за лека якост; той е проектиран да отклонява  и да разпространява удари. Използвани са нови..
1,135.00лв
Без данък:1,135.00лв
Brand: ARAI
Мото каска Arai Profile-V Copy BlackХарактеристики :Kонструкция на корубатаВъншна обвивка: PB e-cLc. Външната обвивка на Profile-V използва ламинирана конструкция с периферно поясен е-комплекс (PB e-cLc) за лека якост; той е проектиран да отклонява  и да разпространява удари. Използвани са нови..
1,135.00лв
Без данък:1,135.00лв
Brand: ARAI
Мото каска Arai Profile-V PATCH FLUOR YELLOW MATTХарактеристики :Kонструкция на корубатаВъншна обвивка: PB e-cLc. Външната обвивка на Profile-V използва ламинирана конструкция с периферно поясен е-комплекс (PB e-cLc) за лека якост; той е проектиран да отклонява  и да разпространява удари. Изпол..
1,135.00лв
Без данък:1,135.00лв
Brand: ARAI
Мото каска Arai Profile-V TUBE FLUOR YELLOW MATTХарактеристики :Kонструкция на корубатаВъншна обвивка: PB e-cLc. Външната обвивка на Profile-V използва ламинирана конструкция с периферно поясен е-комплекс (PB e-cLc) за лека якост; той е проектиран да отклонява  и да разпространява удари. Използ..
1,135.00лв
Без данък:1,135.00лв
Brand: ARAI
Мото каска Arai Profile-V TUBE RED MATTХарактеристики :Kонструкция на корубатаВъншна обвивка: PB e-cLc. Външната обвивка на Profile-V използва ламинирана конструкция с периферно поясен е-комплекс (PB e-cLc) за лека якост; той е проектиран да отклонява  и да разпространява удари. Използвани са н..
1,135.00лв
Без данък:1,135.00лв
Brand: ARAI
Мото каска Arai RX-7V Leon HaslamХарактеристики :Kонструкция на корубатаВъншна обвивка: PB-SNC2 (Композит от структурна мрежа ). Заимствана от технологията на ARAI за  F-1, максимизира силата и гъвкавостта на корубата, като същевременно поддържа ниско тегло.Разположена в горната част на окото, ..
1,955.00лв
Без данък:1,955.00лв
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)