МЕНЮ
КОЛИЧКА

Стойки за мотори

Предни и задни стойки за мотори

Brand: Polisport
Стойка за транспортиране на мотокрос мотори POLISPORT Увеличава стабилността по време на транспортиранетоПоставете между предния фланец и предната гума, след което закопчайте предния край на мотора плътно с въжета.Заобленият край е предназначен да се движи към гумата, а квадратният край е предназнач..
36.00лв
Без данък:36.00лв
Brand: Polisport
Стойка за транспортиране на мотокрос мотори POLISPORT GREENУвеличава стабилността по време на транспортиранетоПоставете между предния фланец и предната гума, след което закопчайте предния край на мотора плътно с въжета.Заобленият край е предназначен да се движи към гумата, а квадратният край е предн..
40.00лв
Без данък:40.00лв
Стойка за мотоциклет Acerbis Elevator Стойка за мотоциклет Acerbis Elevator
-17 % Няма наличност
Brand: Acerbis
Стойка за повдигане на мотоциклет Elevator със стоманена конструкция и амортисьор за по-плавно сваляне. Гумена подложка и възможност за регулиране височината на платформата върху, която ляга мотоциклета, за да бъде приложима стойката за повечето офроуд мотоциклети, а също и към малките кубатури и..
145.00лв 175.00лв
Без данък:145.00лв
Brand: BARRACUDA
ПРИСТАВКА ЗА СТОЙКА BARRACUDA MV (Ø 42,5 MM)Приставка за стойка на BARRACUDA за мотоциклет..
68.00лв
Без данък:68.00лв
Brand: BIKE LIFT
Предна стойка BIKE-LIFT B-LIFT FS-10HУниверсална регулируема предна стойкаПроектирана с двойни колела, за да се осигури максимална стабилност на велосипеда върху земятаПроизведена в ИТАЛИЯ..
169.00лв
Без данък:169.00лв
Brand: BIKE LIFT
Задна стойка BIKE-LIFT RS-16/R - дяснаЗа дясна странаПроектиран с двойни колела за осигуряване на максимална стабилност на мотоциклета върху земятаЩифтовете се предлагат отделно, вижте свързаните с тях части, които ще паснат на вашата марка и модел..
268.00лв
Без данък:268.00лв
Brand: Polisport
Стойка за транспортиране на мотокрос мотори POLISPORT BLUEУвеличава стабилността по време на транспортиранетоПоставете между предния фланец и предната гума, след което закопчайте предния край на мотора плътно с въжета.Заобленият край е предназначен да се движи към гумата, а квадратният край е предна..
40.00лв
Без данък:40.00лв
Brand: BARRACUDA
ПРИСТАВКА ЗА СТОЙКА BARRACUDA -1098/MV (Ø 40,7 MM)Приставка за стойка на BARRACUDA за мотоциклет..
68.00лв
Без данък:68.00лв
Brand: BARRACUDA
Задна стойка за мотор BARRACUDA  тип вилицаBARRACUDA PADDOCK STAND са изработени от стоманени тръби с високотехнологичен дизайн и най-добра технология.Те имат добра стабилност благодарение на 4-те си отлични колела и се предлагат в 2 различни версии: Тип Лапичка и Тип Вилица.УНИВЕРСАЛЕНИ за всички м..
166.00лв
Без данък:166.00лв
Brand: Polisport
Мотокрос стойка POLISPORT MULTIPURPOSE TRIPOD blackЗапознайте се с  новия продукт с 3 функции в каталога на Polisport: странична стойка за легнало положение , стойка за изправено положение и стойка за транспортиране. Проектиран да намали натиска върху вилиците по време на транспортиране, той мо..
60.00лв
Без данък:60.00лв
Brand: BARRACUDA
ПРИСТАВКА ЗА СТОЙКА BARRACUDA DUCATI (Ø 25,8 / 21,7 MM)Приставка за стойка на BARRACUDA за мотоциклет..
68.00лв
Без данък:68.00лв
Brand: Polisport
Стойка за транспортиране на мотокрос мотори POLISPORT REDУвеличава стабилността по време на транспортиранетоПоставете между предния фланец и предната гума, след което закопчайте предния край на мотора плътно с въжета.Заобленият край е предназначен да се движи към гумата, а квадратният край е предназ..
40.00лв
Без данък:40.00лв
Показани 1 от 12 | 60 (5 Страници)