МЕНЮ
КОЛИЧКА

За нас

Осъзнавайки потенциала на Интернет, създадохме този онлайн магазин за да задоволи предпочитанията на всеки състезател или любител на мотокроса, като същевременно щади неговото време.

След внимателна оценка на пазара, решихме да концентрираме усилията си единствено върху онлайн продажбите на мотокрос екипировка и резервни части за off-road мотоциклети.

www.7dmx.com е създаден с желанието да превърне нашата страст към мотокроса в работа.

Нашата цел е да станем еталон за страстните мотоциклетисти и да Ви предоставим възможно най-доброто пазаруване, докато останете у дома. Ние предлагаме богат асортимент на внимателно подбрани продукти с гарантирано качество и надеждност.

Ние от www.7dmx.com сме наясно, че в света на електронна търговия с мотоекипировка и моточасти има голяма конкуренция и често се предлагат едни и същи продукти. Надяваме се обаче, че лоялният и искрен подход към Клиента ни прави различни от останалите и разкрива доколко удовлетвореността на нашите клиенти е наш основен приоритет.

Винаги ще се стремим към бърза доставка и перфектно обслужване, а Вие ще бъдете на върха на нашите приоритети. Не се интересуваме от продажбата на всяка цена, нашата цел е да сте доволни от всяка покупка. Свържете се с нас при всяко колебание. Ние с радост ще Ви препоръчаме продукта, който най-добре отговаря на вашите нужди.

В www.7dmx.com непрекъснато работим за подобряване на себе си, за да Ви осигурим приятно преживяване при пазаруване сега и в бъдеще!